Osta metsästyslupa Kuusamoon 2020

Nyt syksyn 2020 PIENRIISTAN METSÄSTYS Luvat myynnissä.   soita 0408254404

Kuusamolainen Hyöteikön yhteismetsä myy hallinnoimilleen alueille pienriistalupia ja karhunmetsästyslupia 2020.  

Hyöteikön yhteismetsä myy muille kuin osakkaille lupia seuraavasti:

Osta pienriistalupa Kuusamoon 2020. Luvat oikeuttavat metsästämään Hyöteikön yhteismetsän alueella säännösten mukaisesti pienriistaa Valtakunnallisten metsästysaikojen mukaisesti . Luvan voimassaolo edellyttää, että maksutietoihin on merkitty päivämäärät lupa-ajankohdasta . Maksutietoihin on merkittävä luvan ostaneen henkilön nimi. 

Pienriistan metsästysluvan hinta on 1 vrk/30 euroa. 3 vrk/60 euroa. Viikkolupa 100 euroa. 3vrk ja viikkolupa sisältää karhunmetsästysluvan ko alueelle mikäli karhukiintiössä on lupia jäljellä.Karhunmetsästysluvan hinta on 40 € vrk..Karhun kaatomaksu on 100€. Luvan voimassaolo edellyttää luvan maksua etukäteen sovitusti. Luvan voi maksaa suoraan tili no.FI91 5194 0710 0032 81 Kun ostaa luvan kuittiin merkintä mikä lupa , ostajan tiedot selvästi.
Pienriistan saaliskiintiöt:Viikko/ 3 vrk voi ampua yhden metsolinnun tai viisi lintua yhteensä.1 vrk:n luvalla voi ampua yhden metsolinnun tai yhteensä kolme lintua.
Raatevaaran ja Pöytälehdon palstoilla saa metsästää pienriistaa Syyskuun 10-30 päivä välisenä aikana ja Selkävaaran palstalla koko pienriistan metsästys ajan ostetusta luvasta riippuen.
Metsästyslupia myy Hyöteikön yhteismetsä. 
Ota yhteyttä puhelimitse p.0408254404  jos on tarvetta metsästysasioissa.Osta karhulupa Kuusamoon, joka on voimassa karhunmetsästyskauden alusta ,niin kauan kuin karhunkaatolupia riittää. Metsästyslupia myy Hyöteikön yhteismetsä. 
Ota yhteyttä puhelimitse p. 0408254404 jos on tarvetta lupa-asioissa. 

Muuta metsästyksestä
 
Metsäkauris on rauhoitettu. Pienriistalupa oikeuttaa metsästämään
majavaa. Kaikkien lupien ostajien on
noudatettava kaikkia metsästykseen liittyviä säännöksiä ja ohjeita. 

Kaikki metsästys tulee tapahtua metsästyslakien ja -säännösten mukaisesti sekä Hyöteikön yhteismetsän päätökset huomioiden. Yhteismetsän hoitokunta järjestää Hyöteikön yhteismetsän alueilla metsästyksen valvontaa.
 
Yhteismetsän kolme laavua ovat myös metsästäjien käytössä. 

Maksa lupa sovitusti ennen metsästyksen aloittamista.
 
Mukavia erähetkiä Hyöteikön yhteismetsässä metsästysluvan ostajille!

Hyöteikön yhteismetsän hoitokunta

Ota yhteyttä


Ċ
Saara Leivo,
3.9.2015 klo 1.17